توضیحات
برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار اینجا کلیک کنید.
برای دانلود بروشور نرم افزار اینجا کلیک کنید.
عملیات فاکتور :
– فاکتور فروش نقدی یکپارچه شده با دستگاه کالرآیدی برای انتقال ریز اطلاعات مشترکین در فاکتور بعد از تماس تلفنی مانند : نام، آدرس، شماره ثابت و تلفن همراه (با قابلیت استفاده در نمایشگر های لمسی)
– امکان انتخاب پیک در فاکتور، انتخاب دریافت کننده اعم از صندوق یا حساب بانکی با ثبت هزینه سرویس
– هماهنگ با پرینتر های حرارتی ۶و ۸سانتی (فیش پرینتر )
– امکان چاپ فاکتور فروش در سه نسخه برای بخش های مختلف رستوران مانند: آشپزخانه، صندوق و پیک با قابلیت طراحی چاپ فاکتور به شیوه دلخواه
– ثبت فاکتور خرید برای کالاهای مورد استفاده ، مواد اولیه (گوشت، برنج، حبوبات، سیفی جات و …) و کالاهایی که خریداری شده و بدون هیچ تغییری به فروش می رسد.(نوشیدنی، دستمال کاغذی و …)
– قابلیت دسته بندی فاکتورها براساس نوع مانند ناهار، شام، صبحانه و یا بیرون بر، سالنی و یا … با امکان گزارش گیری دقیق
– تعریف دکمه های کالا در فاکتور فروش نقدی و امکان گروه بندی دکمه ها براساس غذا ، دسر، سالاد و … برای سرعت بخشیدن در ثبت فاکتور سفارشات
– امکان مشاهده، حذف و اصلاح فاکتور های خرید و فروش
– تعریف پروژه و مرتبط نمودن آن با تمام اسناد صادره و امکان مشاهده ریزحساب هر کدام (گزارش گردش دفتر تفضیلی)
عملیات تولید :
– ثبت سند تولید خودکار با کاهش مواد اولیه بعد از فروش محصول تولیدی مانند : غذا، پیش غذا، دسر و …
– تعریف کالاهای (محصولات ) تولیدی مانند: انواع غذا، دسر و … با امکان تعیین فرمولاسیون پیشرفته تولید با کمیت های گرم، میلی لیتر و … برای مواد اولیه با احتساب هزینه سربار و بهای تمام شده بصورت خودکار به عنوان مثال : محاسبه قیمت تمام شده محصول
– تعریف کالا (مواد اولیه- کالای تولیدی ) بصورت دو یا سه سطحی مانند : انواع غذا و نوشیدنی با قابلیت ثبت واحدهای اندازه گیری مختلف مانند: کیلوگرم، مثقال و …
– قابلیت گزارش گیری از سندهای ثبت شده در بازه های دلخواه زمانی
– تعریف مشخصات طرف حساب ها اعم از حقیقی و حقوقی (مشترکین )
– ثبت جزئیات از جمله : شماره ثابت، فکس و همراه، آدرس، کدپستی و شماره اقتصادی
– تعیین پیک ثابت برای مشترکین
– قابلیت گزارش گیری از ریز حساب و سابقه مشترکین اعم از فاکتورها ، چک ها، دریافت و پرداخت نقدی و …
پرسنل :
– تعریف مشخصات پرسنل با تعیین سمت کاری اعم از : کارمند، پیک، آشپز و …
– ثبت تاریخ شروع و خاتمه همکاری
– تعیین حقوق و دستمزد به صورت ثابت و پورسانتی
– ثبت ساعات ورود و خروج پرسنل
– امکان پرداخت مساعده و گزارش گیری از تمامی عملکرد پرسنل و چاپ فیش حقوقی
– ثبت پرسنل در فاکتور و محاسبه دقیق حقوق پرداختی
شرکاء :
– امکان تعریف شرکا و تعیین سهم هر شریک و تقسیم سود بر اساس سهم الشرکه هر کدام
– گزارش گیری از واریز و برداشت هر شریک
– تقسیم بندی سرمایه براساس تعداد سهام یا درصد
– ذخیره عکس و اطلاعات شخصی شرکا
حسابداری :
– ثبت اسناد حسابداری، بستن حساب ها و تعریف سال مالی جدید بصورت خودکار
– حساب اشخاص یا مشترکین؛ مشاهده عملکرد مشترکین در بازه زمانی دلخواه و مانده حساب هر یک در زمان ثبت فاکتور
– حساب صندوق ها؛ مشاهده ریز گردش صندوق و کنترل فروش کاربران مجاز هر صندوق
– حساب درآمدها و هزینه ها؛هزینه های مربوط به رستوران اعم از هزینه قبوض، حقوق و دستمزد پرسنل و …
– حساب پرسنل؛ ثبت سند حقوق، مساعده، پاداش و …
– تراز آزمایشی دو و چهار ستونی، صورت ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت سرمایه
– قابلیت اضافه نمودن سرفصل جدید با امکان گزارش گیری و چاپ
چک و بانک :
– تعریف حساب های بانکی به تعداد دلخواه با ثبت مشخصات هر حساب
– امکان مشاهده ریز حساب و گردش هر حساب در بازه های زمانی دلخواه
– قابلیت اتصال به دستگاه کارتخوان
– امکان ثبت انواع چک دریافتی/پرداختی و تعیین وضعیت چک (از قبیل پاس، خرج، برگشت، ابطال، تنزیل، به حساب خواباندن و یا عودت چک)
– تعریف دسته چک، ذخیره تصویر و یا چاپ روی چک با امکان رأس گیری زمانی و مبلغی چک همراه با عملیات لیستی چک ها (تعیین وضعیت، اصلاح و خرج لیستی) و ذخیره تاریخچه تغییرات چک
– امکان دریافت، پرداخت، برداشت، واریز و انتقال وجه بین حساب ها و مراودات بین حساب های بانکی و صندوق، با امکان گزارش گیری و چاپ
– هشدار سررسید چک ها یک روز قبل از موعد مقرر
گزارشات :
– گزارش بدهکاران و بستانکاران بصورت تفکیکی با ریز اطلاعات طرف حساب ها، مبلغ و شرح آخرین سند، ریز حساب و …
– گزارش تفکیکی فاکتورهای ثبت شده با قابلیت ویرایش، حذف و ابطال، مشاهده و چاپ گزارش برگشت از خرید و فروش براساس تاریخ، نام طرف حساب ، گروه کالا و …
– گزارش نموداری خطی/ ستونی/ دایره ای خرید، فروش، هزینه، چک دریافتی و پرداختی، سود فاکتور، حقوق، سود خالص و … در بازه زمانی دلخواه
– گزارش کاردکس تعدادی و ریالی کالای تولیدی و مواد اولیه با نمایش ریز اطلاعات موجودی اول و پایان دوره، میانگین قیمت خرید و فروش و …
– انبارگردانی پیشرفته تمام کالاهای تولیدی و مواد اولیه، یک گروه اصلی یا فرعی، یک کالای خاص، کالاهای انبارگردانی نشده و … با ثبت سند خودکار
– گزارش خلاصه خرید و فروش؛ امکان بررسی آمار خرید وفروش در بازه زمانی خاص و تفکیک براساس نحوه تحویل
– گزارش فاکتور های فروش؛ امکان گزارش گیری در بازه زمانی خاص، شماره فاکتور ، شماره فیش
– علاوه بر موارد فوق گزارشاتی نظیر : گزارش موجودی کالا، گزارش سود و زیان، حساب های بانکی و درآمد روزانه و ماهانه و …
– بازسازی کاردکس کالا جهت تصحیح قیمت تمام شده محصولات که بر اثر تغییر در فاکتورهای خرید انجام شده
– گزارش دفاتر کل، معین، روزنانه و ثبت سند دستی، تنظیم سرفصل حساب ها در ۴ گروه بصورت گروه حساب، حساب های کل، معین و تفضیلی براساس استانداردهای حسابداری
– گزارش مقایسه ای به صورت تعدادی و مبلغی بر اساس فصول مختلف سال
– ارائه گزارش فصلی طبق استاندارد اداره مالیات
دستگاه کالرآیدی :
انتخاب خودکار مشترک در فاکتور فروش در زمان تماس
امکان تشخیص نوع تماس اعم از ورودی یا خروجی
مشخصات نام طرف تماس، مقدار مکالمه، ساعت شروع و پایان تماس
از جمله مزیت های استفاده از کالرآیدی می باشد.
شعب ( فروش گسترده، مدیریت متمرکز ) :
در مدیریت رستوران های زنجیره ای برای کنترل و نظارت شعب، نیاز به اطلاعات دقیق و به روز هر شعبه است.
امکان شعب منطق، یکپارچه سازی عملیات فروش بصورت متمرکز را در اختیار مدیران قرار می دهد که به وسیله آن از دفتر مرکزی می توان کلیه سیاست های فروش را برنامه ریزی نموده و به سایر شعب ابلاغ کرد.
در حالت شعب، شعبه مرکزی (مدیریت) می تواند تمامی اطلاعات مربوط خرید و فروش کالا، مراودات مالی، دریافتی و پرداختی، گردش صندوق و حساب و … از هر شعبه را به لحظه مشاهده نماید.
پیام کوتاه :
با امکان پیام کوتاه منطق، کاربر/مدیر قادر است با صرف کمترین هزینه، عملیات اطلاع رسانی به مشترکین خود را از لحظه دریافت سفارش (ثبت فاکتور ) تا تحویل آن را بصورت کاملا اتوماتیک انجام دهد. (با متن هایی که از قبل تعریف و تنظیم شده است)
از دیگر مزیت های سامانه ارسال پیام منطق، می توان به ارسال پیام تبریک روز تولد مشترکین، اطلاع رسانی تخفیفات و جشنواره ها ، ارسال پیام خاص برای یک گروه از مشترکین و … اشاره کرد.
مدیریت همراه منطق :
یکی از دغدغه های همیشگی مدیران رستوران ها، دسترسی به کلیه اطلاعات و گزارشات نرم افزار بدون حضور مستقیم در پشت صندوق رستوران می باشد. ماژول تحت وب منطق امکانی را ایجاد می کند، تا مدیران بدون هیچگونه محدویت مکانی و زمانی، در یک نگاه کلیه عملیات مهم رستوران از جمله: میزان فروش رستوران در شیفت کاری، موجودی صندوق، محصولات پرفروش، فاکتور های ویرایش شده و … را مشاهده و کنترل نماید.
در کارت های اعتباری، مبلغ مشخصی توسط رستوران برای مشترکین شارژ خواهد شد و مشتری می تواند پس از هر خرید مبلغ فاکتور را از کارت اعتباری خود پرداخت نماید.